Cursusaanbod
Agenda
FAQ
Verhuur
Verkoop
Service & Info
Links

Verhuur

Deltavliegen is een sport, die je zelf moet ervaren. Je kunt er veel over lezen en zien, maar dat zegt niets over hoe het voelt. Veel van mijn cursisten weten vooraf niet of het wel de sport van hun dromen is. De reden dat deze onzekerheid zo lang duurt is simpel: je kunt je eenvoudigweg niet voorstellen hoe die ervaring zal zijn, ook al heb je al dertig vluchten vanaf de oefenhelling op zak. Het overstijgt bij de meesten letterlijk hun stoutste voorstellingsvermogen.

Veel vliegscholen verplichten hun cursisten net vóór het ‘moment suprème’ -namelijk die eerste hoogtevlucht- een complete vlieguitrusting aan te schaffen. Deze vliegspullen moeten aan nóg strengere eisen voldoen dan het oefenmateriaal op de leshelling. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan.

Richtprijzen voor nieuwe uitrustingstukken en (tussen haakjes) occasionprijzen:
vleugel 3900 (1600) euro
harnas 1000 (600) euro
parachute 700 (350)euro
helm 150 euro (altijd nieuw kopen)
variometer 200 (160) euro)
Totaal: 5950 (2860) euro

De Meeuw komt deze groep mensen graag tegemoet en verhuurt complete vlieguitrustingen om deze drempel weg te nemen. Deze mogelijkheid stelt je in staat de ultieme vlucht te ervaren, maar zonder de ultieme financiële aderlating.
Na die fantastische week hoogtevluchten is de keuze altijd makkelijk gemaakt en worden er massaal uitrustingen aangeschaft, maar dan ook met de zekerheid dat dit dé sport voor hen is!