Cursusaanbod
Agenda
FAQ
Verhuur
Verkoop
Service & Info
Links

1, 2 of 4-Daagse introductiecursus in Cond (D)

Deze introductiecursussen zijn om je kennis te laten maken met het deltavliegen!
Deze leuke kennismaking kun jezelf cadeau doen, maar ook een ander!
Iedereen met een normale mentale en fysieke conditie en in staat om een auto te mogen besturen, kan in principe hier aan deel nemen! Neem bij twijfel gerust contact met me op.
De cursussen zijn inclusief gebruik van de lesmaterialen en een WA-verzekering.
Vlakbij onze oefenhelling zijn er diverse mogelijkheden voor overnachting (pension, camping).

Zie de Service & Info pagina voor de agenda en prijslijst. De introductiecursussen beginnen altijd op de eerste dag van elk cursusblok in Cond. Een cursusblok vindt doorgang met minimaal 3 cursisten en er is plaats in elk cursusblok voor maximaal 10 cursisten. Kleine groepen dus.

De eerste cursusdag begint met een kort theoriegedeelte. Vervolgens worden de vleugels opgebouwd en wordt de start en landing geoefend. Eerst op vlak terrein, maar naarmate je vliegtechniek en inzicht vorderen wordt de startplaats steeds hoger op de helling gekozen. Daardoor zweef je mogelijk al op dag twee enkele meters parallel aan de helling door de lucht...


Mocht je na je introductiecursus verkocht zijn, dan kun je de introductiecursus uitbreiden naar een complete B1 cursus. 1 - 2 Daagse introducties zijn vaak in hetzelfde cursusblok nog uit te breiden tot een 4 daagse introductie.
Houd dus eventueel rekening met extra op te nemen vrije dagen...

Neem contact met me op als je je wilt opgeven voor een introductiecursus