Cursusaanbod
Agenda
FAQ
Verhuur
Verkoop
Service & Info
Links

Complete brevet 1 cursus in Cond (D)

Deze vervolgcursus (follow up) op je introductiecursus is een uitbreiding naar een complete brevet 1 cursus. In deze cursus leer je gecontroleerde glijvluchten maken met een goede start čn landing. Deze cursussen worden gegeven in het Duitse Cond in meerdaagse lesblokken.
Je kunt gedurende het jaar in elk cursusblok instromen. Een cursusblok vindt doorgang met minimaal 3 cursisten en er is plaats in elk cursusblok voor maximaal 10 cursisten. De kleine groepsgrootte garandeert een vlotte doorstroom in het maken van vluchten tijdens je lesdagen.

Met deze cursus kun je tot de zomer van 2018 les nemen in Cond (binnen de agenda) voor het behalen van je brevet 1. Een gemiddelde cursist heeft na een 4-daagse introductie nog ca. 9 lesdagen nodig. De cursus is inclusief gebruik van de lesmaterialen en een WA-verzekering.
Zie de Service & Info pagina voor de agenda en prijslijst.

Naast de praktische oefening op de helling gedurende de lesdagen, krijg je ook op een aanvullende manier les in theorie over het deltavliegen. Je praktische ervaring geeft hierbij betekenis aan die theorie. Deze theorie is ook inbegrepen in je brevet 1 cursus.


Als je gemiddeld vordert kun je in het tweede lesblok al boven van de oefenhelling starten (ca. 30 meter).
Na succesvolle afronding van je starterscursus heb je je brevet 1 behaald en weet je of deltavliegen jouw sport is.
Je kunt dan verder voor je brevet 2. Dan is het ook verstandig om je eigen vliegmateriaal aan te schaffen.
De instructeurs van de vliegschool kunnen je hierbij helpen.

Neem contact met me op als je je wilt opgeven voor deze brevet 1 cursus