Cursusaanbod
Agenda
FAQ
Verhuur
Verkoop
Service & Info
Links

 

Routebeschrijving naar Laragne - Frankrijk

Via Frankrijk (Luxemburg, Metz, Nancy, Langres, Dyon, Lyon)

Of via Duitsland en Zwitserland (Koblenz, Heilbron, Mannheim, Karlsruhe, Basel, Bern, Lausanne, Geneve, Chambery) naar Grenoble.

Vanuit Lyon moet je nergens afslaan, maar gewoon op deze weg blijven. Het wordt dan automatisch 'rocade sud'. Zo gauw het aangegeven wordt Sisteron volgen. Eerst krijg je een stukje snelweg, maar na 10 km wordt het een tweebaans weg. De N75. Hierop blijf je tot je 15 km vóór Sisteron door Laragne rijdt. Als je voorbij het pleintje komt ga je de weg na het riviertje linksaf richting Upaix/ Le Poet. De camping staat op deze kruising ook al aangegeven. Na het spoor nog 50 meter doorrijden en dan rechtsaf de camping op. Zet je tent als het kan onder de bomen en schrijf je daarna in bij August, de campingeigenaar.

Combe Cordeau (boerderijtje bij Laragne)

Als je Laragne inrijdt heb je eerst het spoor een paar kilometer aan je rechterhand gehad. Voor je Laragne binnen rijdt, ga je het spoor over. Ga daarna de zebrapaden tellen. Ga ná het zesde zebrapad voorbij het spoor linksaf het steegje in. Dit is het straatje net vóór het dorpsplein. Dan alsmaar rechtdoor tot de spoorwegovergang. Het station en het postkantoor liggen dan aan je linkerhand. Over het spoor rechtdoor. Van hieraf gaat het slingerend helling op. Na 2200 meter voorbij het spoor ga je rechtsaf het zandpad in richting "Combe Cordeau". Het staat goed met een bordje aangegeven. Na een dikke kilometer kom je bij ons boerderijtje boven op de heuvel. Tenten opzetten vóór de boerderij op het vlakke grasveld, of erachter, tussen de bomen. De sleutels hangen in de ruimte onder het afdakje van de trap naar het hoge appartement.